VCI хартия

Широката гама от хартии с VCI покритие предлага силно рециклируеми и напълно възобновими опции за защита от корозия в ширина, близка до 2,5 м, подходяща за единични опаковки, групови опаковки и на много други детайли.

VCI Третирана хартия

Нашите третирани с VCI хартии са покрити с патентован инхибитор на корозия в парна фаза, който осигурява превъзходна защита от корозия на черни и цветни метали. Тези хартиени продукти са изработени от висококачествена неутрална естествена крафт хартия, без флуорид, нитрит, фосфат, силикон, хромат или други тежки метали. Хартиите VCI са ефективни срещу агресивни среди, включително влага, SO2 и H2S. Multi-Metallic VCI хартия елиминира необходимостта от опаковане на различна хартия за всеки метал, който трябва да защитите. Те също така предотвратяват замърсяване на опаковките, като използват висококачествена неутрална/естествена крафт хартия.
Multi-Metallic VCI хартия елиминира необходимостта от опаковане на различна хартия за всеки метал,
който трябва да защитите. Те също така предотвратяват замърсяване на опаковките, като използват висококачествена неутрална/естествена крафт хартия.

VCI Опаковане

Хартията VCI е лесна за използване: няма нужда да изчислявате химически концентрации или да поддържате системи за нанасяне. Просто увийте или вплетете металните части в VCI обвивката и сгънете краищата заедно, така че да няма свободен въздушен поток. Ако е необходимо, използвайте тиксо, за да захванете здраво. VCI молекулите в хартиеното покритие се изпаряват и кондензират върху защитен молекулен слой върху металната повърхност, обвита вътре в VCI обвивката. Когато тези компоненти се отстранят от хартията, VCI молекулите естествено изплуват от метала, оставяйки суха, готова за употреба повърхност. Хартиите VCI включват специални видове като VCI креп, подсилени, мазниноустойчиви и ESD хартии. Освен това, нашата напълно рециклируема  влагозащитна хартия е чудесна алтернатива на полиетилена и восъчната хартия.
Хартията ни притежава специални свойства за защита срещу влага, конкурентни на тези на традиционните хартии, покрити с восък или полиетилен, с предимството, че е по-щадяща за околната среда и по-лесна за изхвърляне.