Смазочни течности, консерванти

Safecote CLV

Покритие на водна основа, което осигурява безопасна за околната среда защита от корозия за черни метали по време на съхранение и транспортиране. Low VOC предпазва металните повърхности чрез отлагане на твърдо, восъчно покритие.

Safecote CF

Метална защита: стомана, чугун, железни сплави.

Смес от инхибитори, емулгатори и повърхностно активни вещества, предназначени да отлагат мек мазен филм от система с водна емулсия за защита на повърхности от черни метали. Отлична защита от висока влажност и солен спрей.

Nox-Rust 1100

Смазочно масло и превантивно средство срещу корозия за защита на метали в затворени системи. Предотвратява ръждата, причинена от натрупване на конденз вътре в оборудването по време на поставяне и консервиране. Не е необходимо премахване. Готов за употреба направо от кофата или варела.

Nox-Rust 1101

Използва се в затворени системи, където има комбинация от метали. Nox-Rust 1101 на петролна основа може да се използва с пълна здравина в системи от черни и цветни метали. Може да се използва върху резервоари за гориво, корпус на скоростна кутия, резервоари за съхранение, отделения за съединител, картери, трансмисии. Защитата от корозия продължава до 1 година. Продава се в кофи, варели и аерозолни кутии.

Nox-Rust 1200 DC

Метална защита: Стомана и други метали в затворени системи; съвместим с мед, месинг.

Безопасен за околната среда воден разтвор без силициев диоксид за затворени системи. Нанесете водоразтворима течност чрез мъгла или спрей. Течността без силициев диоксид не оставя остатъци. Не съдържа фосфати, тежки метали и нитрити. Предпазва оборудването и тръбопроводните системи, които трябва да преминат хидростатични тестове преди транспортиране или съхранение. Не е необходима специална подготовка на повърхността преди спиране на оборудването. Прозрачната течност без мирис обикновено не е необходимо да се отстранява преди рестартиране на оборудването.

Nox-Rust 9800

Водоразтворимата течност Nox-Rust 9800 VCI е предназначена за пръскане или мъгла в затворени пространства като турбини, тръби и резервоари. Прозрачната, кехлибарена течност абсорбира влагата, премахва отпечатъците от пръсти и е готова за употреба. Осигурява продължителна защита срещу корозия и окисляване на стомана, желязо, цинк и алуминий. Премахването не е необходимо.

Nox-Rust 4101

Метална защита: Защита при съхранение и транспорт на открито за стомана, цинк.

Предпазва в зони, където има киселинни изпарения. Предотвратява образуването на корозия върху стоманени части и оборудване, съхранявани във влажни условия. Не цапа. Отстранява се с петролен разтворител, разяждащ почистващ препарат, пара.