VCI полиетилен

VCI филм за антикорозионно опаковане

Сел Корект ООД предлага първокласни филми и торби VCI (инхибитор на корозия на пара). Фолиата и торбичките VCI се използват в безброй индустрии и приложения по целия свят, като предоставят на потребителите лесен и ефективен начин за защита на метални части и оборудване от ръжда и корозия.

Какво представлява VCI Технологията

VCI е общ термин за „летлив инхибитор на корозия“, „инхибитор на корозия на пари“ или „инхибитор на корозия на пари“ и е революционна технология, която опростява защитата от корозия. VCI технологията е идеална за вътрешни части на оборудване или структурни метални кухини без ръжда.  Чрез VCI гарантираме, че нашите клиенти получават висококачествени VCI продукти, които се ползват с доверие в целия свят.

Какво е VCI филм

Филмите и пликовете VCI съдържат смес от инхибитори на корозията в парна фаза за защита на опаковъчните метали от ръжда или корозия.

Как действат VCI опаковките

Филмите VCI защитават металите чрез директен контакт и газова фаза. Когато пластмасата VCI е в пряк контакт с метала, молекулите на VCI абсорбират или временно „залепват“ към металната повърхност, образувайки невидима молекулярна бариера срещу корозивни елементи като кислород, влага и хлориди. Тъй като VCI молекулите се изпаряват от филма и дифундират в опаковката, те също образуват защитен молекулен слой върху металните повърхности, които не са в пряк контакт с филма. Когато опаковката се отстрани, VCI молекулите просто се изпаряват и изплуват. Металните части са готови за употреба без допълнително почистване.

Защо да изберете опаковките VCI

Ако искате най-надеждната защита на VCI филм, изберете VCI. Грантираме, че можем да наблюдаваме качеството от началото до края, за разлика от други създатели на VCI филми, които възлагат части от процеса на външни изпълнители. Всички наши филми VCI осигуряват защита от корозия за много метали, елиминирайки необходимостта от съхраняване на много различни филми за различни видове метали. Ние също така предлагаме разнообразие от опции за размер и вид – ръкав, торбички с/без цип, фолио, торби, за да можете да защитите метални предмети, малки като игли или големи като съдържанието на транспортен контейнер. Във време, когато е трудно да се постигне истинска „кръгова икономика“, ние имаме привилегията да бъдем модел за подражание в индустрията, създавайки печеливша ситуация за нашите клиенти.

VCI Продуктова гама

VCI филми и торбички
Високотехнологично фолио за инхибитор на корозия в парна фаза, което предпазва метални предмети от различни видове корозия, включително ръжда, потъмняване, потъмняване, бяла ръжда и окисление, по време на съхранение или по време на вътрешни и международни доставки. Рециклируеми.

VCI HP UV Shrink Film
Свиваемо фолио, съчетаващо високоякостна смола със стабилизатор на ултравиолетова (UV) светлина и технология за инхибитор на корозията в парна фаза. Тази най-съвременна тънкослойна конструкция осигурява многометална защита за части, оборудване и превозни средства дори при тежки външни условия. За разлика от някои термосвиваеми фолиа, които разчитат на бели пигменти, за да отразяват UV светлината, VCI HP UV Shrink Film съдържа уникални инхибитори, които предпазват полимера от UV светлина и предотвратяват разграждането. Рециклируемо.

Термосвиваемо фолио
Устойчиво фолио, което възпрепятства корозията на различни типове метали чрез контактна, бариерна и парна защита. Фолиото има висока защита от ултравиолетова (UV) светлина, за да поддържа целостта на самия филм, както и на частите, опаковани вътре. Той е ефективен при тежки климатични условия на открито и може да се опакова в термосвиваема опаковка за персонализирано прилягане. Рециклируемо.

Анти-статично фолио и торбички
Този филм съчетава най-ефективната мултиметална защита от корозия със силни анти – статични свойства. VCI се препоръчва за опаковане на интегрални схеми, печатни платки, PCB компоненти, телекомуникационно оборудване, електронни и електрически панели и кутии. Рециклируемо.

VCI Stretch Film
Филм с висока производителност, който предлага превъзходна здравина и характеристики на разтягане, както и защита от корозия на много метали. VCI Stretch Film осигурява устойчивост на пробиване и задържане на натоварването, позволявайки на потребителите да намалят габарита, да задържат агресивни товари и да произвеждат по-добра опаковка на по-ниска цена. Рециклируемо.